Wegwijzer Almere | Wegwijzer Almere | een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen.
Wegwijzer Almere is een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen. De nieuwe Wegwijzers Almere Poort en Almere De Vaart 2021/2022 zijn weer uit. In het voorjaar/zomer 2021 volgen de edities Wegwijzer Almere Haven, Stad en Buiten.
Wegwijzer Almere
17092
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17092,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Van de uitgever

 

De tweede uitgave van Wegwijzer editie Almere de Vaart en Buitenvaart!

 

Deze uitgave gaat over het grote industriegebied De Vaart en het kassengebied Buitenvaart. Het zal je opvallen dat er hier ontzettend veel ruimte en aanbod is voor vele soorten van (groot) industrie, productiebedrijven en natuurlijk bloemen en planten vanuit de kassen. Maar je moet het wel weten! Deze handige Wegwijzer Almere de Vaart en Buitenvaart presenteren wij zodat je gemakkelijk thuis raakt in dit stadsdeel van Almere en hier al het aanbod goed kunt vinden.

Inmiddels zijn er vijf verschillende edities over de stadsdelen, die kun je online hier bekijken op:  www.wegwijzeralmere.nl 

 

Wij hebben met enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van deze editie van uitgave Wegwijzer Almere De Vaart en Buitenvaart. Dit kwam enerzijds omdat er natuurlijk veel te vertellen valt over dit gebied, maar dat het weer zo’n mooie Wegwijzer is geworden is mede te danken aan de medewerking van de partners, de gemeente Almere gebiedsdeel De Vaart, Almere City Marketing, de VVV, ondernemers en adverteerders in deze Wegwijzer. Zonder deze mensen, bedrijven en organisaties hadden wij deze uitgave niet zo succesvol voor elkaar gekregen.

 

Wij zijn trots je deze Wegwijzer te kunnen presenteren en zijn benieuwd naar je reacties. Wat vond je goed, wat kon beter of wat heb je gemist? Als je tips hebt ontvangen wij die ook graag via: contact@commesso.nl.

 

 

 

 

Ronald Schut
Uitgever Wegwijzer Almere de Vaart & Buitenvaart

Ronald Schut_pp foto okt 2018