Wegwijzer Almere | Wegwijzer Almere | een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen.
Wegwijzer Almere is een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen. De nieuwe Wegwijzers Almere Haven en Almere Buiten 2017/2018 zijn weer uit. Nieuw uitgekomen zijn de edities Wegwijzer Almere Poort en Almere de Vaart 2018/2019.
Wegwijzer Almere
17058
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17058,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De tweede uitgave van Wegwijzer editie Almere Stad!

 

Naast de bestaande andere edities over de stadsdelen gaat deze editie over het grootste stadsdeel van Almere, Almere Stad. Met deze uitgave geven wij in elk stadsdeel van Almere een eigen editie Wegwijzer uit. Inmiddels zijn er zes verschillende edities over de stadsdelen, die kun je online hier bekijken op:  www.wegwijzeralmere.nl 

 

Wij hebben met enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van deze tweede editie van uitgave Wegwijzer Almere Stad. Dit kwam enerzijds omdat er natuurlijk veel te vertellen valt over Almere Stad, maar dat het weer zo’n mooie Wegwijzer is geworden is mede te danken aan de medewerking van de partners, de gemeente, Almere City Marketing, de VVV, de bewoners, de ondernemers en adverteerders in deze Wegwijzer. Zonder deze mensen, bedrijven en organisaties hadden wij deze uitgave niet zo succesvol voor elkaar gekregen.

 

Of je nou met de boot, de fiets, de auto trein of met de bus naar Almere Stad komt: het zal je opvallen dat er hier ontzettend veel te beleven is. Maar je moet het wel weten! Deze handige Wegwijzer Almere Stad presenteren wij je zodat je gemakkelijk thuis raakt in het grootste stadsdeel van Almere en alle specialiteiten goed kunt vinden.

Wij zijn trots je deze Wegwijzer te kunnen presenteren en zijn benieuwd naar je reacties. Wat vond je goed, wat kon beter of wat heb je gemist? Als je tips hebt ontvangen wij die ook graag via: contact@commesso.nl.

 

Uitgeverij en drukwerk: Commesso BV Almere

 

Postbus 22014  1302CA Almere

Palmpolstraat 52  1327CH Almere
Email: contact@commesso.nl
Tel: 036 – 525 88 36

 

Wilt u meer weten, heeft u redactie of wilt u adverteren in deze uitgave, neem dan contact met ons op.

 

 

Copyright© 2021-2024 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, geschreven of ongeschreven media, via internet of op welke andere wijze dan ook, zonder vooraf de schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij de totstandkoming van deze uitgave is de grootste zorgvuldigheid in acht genomen. De uitgever en de redactie sluiten iedere aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, druk- of zetfouten uit en zijn niet aansprakelijk voor gegevens die door derden zijn verstrekt.