Wegwijzer Almere | Wegwijzer Almere | een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen.
Wegwijzer Almere is een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen. De nieuwe Wegwijzers Almere Poort en Almere De Vaart 2021/2022 zijn weer uit. In het voorjaar/zomer 2021 volgen de edities Wegwijzer Almere Haven, Stad en Buiten.
Wegwijzer Almere
17208
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17208,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VAN DE UITGEVER

De eerste uitgave van Wegwijzer editie Almere Hout!

Bijzonder wonen en ondernemen, dan kan zeker gezegd worden over het stadsdeel Almere Hout. Of je nou met de fiets, de auto of met de bus naar Almere Hout komt, het zal je opvallen dat er hier ontzettend veel aan variatie op woongebied te zien is in dit grote stadsdeel. Maar je moet het wel weten! Deze handige Wegwijzer Almere Hout presenteren wij zodat je gemakkelijk thuis raakt in dit grote, groene en avontuurlijk stadsdeel van Almere en hier alles goed kunt vinden.

 

Er zijn nu zes verschillende edities Wegwijzer over alle stadsdelen in Almere, die kun je online bekijken via www.wegwijzeralmere.nl 

 

Wij hebben met enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van deze editie van uitgave Wegwijzer Almere Hout. Dit kwam enerzijds omdat er natuurlijk veel te vertellen valt over de ontwikkeling van Almere Hout, maar dat het weer zo’n mooie Wegwijzer is geworden is mede te danken aan de medewerking van onze partners, de gemeente Almere, gebiedsdeel Hout, Almere City Marketing, de VVV, de Frietboerderij als presentatie locatie, bewoners, ondernemers en adverteerders in deze Wegwijzer. Zonder deze mensen, bedrijven en organisaties hadden wij deze eerste uitgave over Hout niet zo succesvol voor elkaar gekregen.

 

Wij zijn trots je deze Wegwijzer te kunnen presenteren en zijn benieuwd naar je reacties. Wat vond je goed, wat kon beter of wat heb je gemist? Als je tips hebt ontvangen wij die ook graag via: contact@commesso.nl.

 

Ronald Schut

Uitgever Wegwijzer Almere Hout.

Ronald Schut_pp foto okt 2018