Wegwijzer Almere | Wegwijzer Almere | een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen.
Wegwijzer Almere is een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen. De nieuwe Wegwijzers Almere Poort en Almere De Vaart 2021/2022 zijn weer uit. In het voorjaar/zomer 2021 volgen de edities Wegwijzer Almere Haven, Stad en Buiten.
Wegwijzer Almere
17065
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17065,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Van de uitgever

JUBILEUMNUMMER: 20 JAAR WEGWIJZER ALMERE HAVEN!

 

Je hebt nu het jubileumnummer: 20 jaar Wegwijzer Almere Haven, digitaal in beeld of gedrukt in je handen.

Alweer de 10e editie, voor en over ons mooie waterrijke stadsdeel Almere Haven.

 

Of je nou met de boot, de fiets, de auto of met de bus naar Almere Haven komt: het zal je opvallen dat er hier ontzettend veel te beleven is. Maar je moet het wel weten! Deze handige Wegwijzer Almere Haven presenteren wij zodat je gemakkelijk thuis raakt in dit oudste stadsdeel van Almere en alle specialiteiten goed kunt vinden. Inmiddels zijn er zes verschillende edities over de stadsdelen, die kun je online hier bekijken op:  www.wegwijzeralmere.nl 

 

Wij hebben met enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van deze editie van uitgave Wegwijzer Almere Haven. Dit kwam enerzijds omdat er natuurlijk veel te vertellen valt over Almere Haven, maar dat het weer zo’n mooie Wegwijzer is geworden is mede te danken aan de medewerking van de partners, de gemeente Almere gebiedsdeel Haven, Almere City Marketing, de VVV, bewoners, ondernemers en adverteerders in deze Wegwijzer. Zonder deze mensen, bedrijven en organisaties hadden wij deze uitgave niet zo succesvol voor elkaar gekregen.

 

Wij zijn trots je deze Wegwijzer te kunnen presenteren en zijn benieuwd naar je reacties. Wat vond je goed, wat kon beter of wat heb je gemist? Als je tips hebt ontvangen wij die ook graag via: contact@commesso.nl.

 

Ronald Schut
(al 20 jaar 🙂 ) Uitgever Wegwijzer Almere Haven

Ronald Schut_pp foto okt 2018