Wegwijzer Almere | Wegwijzer Almere | een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen.
Wegwijzer Almere is een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen. De nieuwe Wegwijzers Almere Haven en Almere Buiten 2017/2018 zijn weer uit. In het najaar volgen de edities Wegwijzer Almere Poort en Almere de Vaart.
Wegwijzer Almere
16769
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16769,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wegwijzer Almere de Vaart en Buitenvaart is een gratis uitgave en productie van Commesso Media Almere

 

Deze Wegwijzer Almere de Vaart en Buitenvaart is mede tot stand gekomen met medewerking van onze partners/sponsoren: De Gemeente Almere stadsdeel De Vaart en afdeling economische zaken, Almere City Marketing en de VVV Almere.

Tweede uitgave, jaargang 2 – 2021/2022.
Oplage: 10.000 exemplaren, verspreiding via vele locaties in en om Almere.

 

Foto’s in deze Wegwijzer: Maarten Feenstra/Feenstra fotografie, Ernst Dirksen, Johannes Klapwijk, DLuogs, Fred Rotgans, Anna van Kooij, Stadsarchief gemeente Almere, Ron Baltus/sportshots.pro, Mona Alikhah, Eljee Bergwerff Photography, Gemeente Almere, Almere City Marketing, VVV Almere, Robert Oosterbroek, Het Flevo-landschap, Golfclub Almeerderhout, Groene Buur, foto’s van almere.nl met bronvermelding, Commesso en vele anderen. Namen van de fotografen staan in willekeurige volgorde.

 

Tekst en redactie: Maaike Veeningen Wethouder Ruimtelijke & Economische ontwikkeling, Anton Bokkers en Frans Zwagemakers economische zaken, Hein Eiting marketing adviseur afdeling communicatie en Team Geo-data allen van de gemeente Almere. Almere City Marketing/VVV Almere, Liesbeth Hollander en Tara Bos, Yvonne de Hilster Het Flevo-landschap, Kim Derks-van Leeuwen fietsroute netwerk, Almere.nl met bronvermelding, Guusje Bijlard en de redactie van Commesso.

Vormgeving en opmaak: Reclamestudio Almere

 

Uitgeverij en drukwerk: Commesso BV Almere

 

Advertentiemogelijkheden voor de nieuwe uitgave zijn op aanvraag.
Mail ons op contact@commesso.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-20538513.

Wilt u meer weten, heeft u tips, redactie of wilt u adverteren in deze uitgave, neem dan contact met ons op.

 

Uitgeverij: Commesso BV
Palmpolstraat 52
1327 CH Almere
Postbus 22014
1302 CA Almere
Tel: +31(0)36-5258836
E-mail: contact@commesso.nl
www.wegwijzeralmere.nl

 

Copyright© 2021-2022
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, geschreven of ongeschreven media, via internet of op welke andere wijze dan ook, zonder vooraf de schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij de totstandkoming van deze uitgave is de grootste zorgvuldigheid in acht genomen en rekening houden met de in mei 2018 in werking getreden AVG. De uitgever en de redactie sluiten iedere aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, druk of zetfouten uit en zijn niet aansprakelijk voor gegevens en foto’s die door derden aan ons zijn verstrekt.