Wegwijzer Almere | Wegwijzer Almere | een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen.
Wegwijzer Almere is een magazine welke per stadsdeel in Almere verschijnen. De nieuwe Wegwijzers Almere Poort en Almere De Vaart 2021/2022 zijn weer uit. In het voorjaar/zomer 2021 volgen de edities Wegwijzer Almere Haven, Stad en Buiten.
Wegwijzer Almere
17090
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17090,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Van de uitgever

De tweede uitgave van Wegwijzer editie Almere Stad!

 

Naast de bestaande andere edities over de stadsdelen gaat deze editie over het grootste stadsdeel van Almere, Almere Stad. Met deze uitgave geven wij in elk stadsdeel van Almere een eigen editie Wegwijzer uit.
Inmiddels zijn er vijf verschillende edities over de stadsdelen, die kun je online hier bekijken op:  www.wegwijzeralmere.nl 

 

Wij hebben met enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming van deze tweede editie van uitgave Wegwijzer Almere Stad. Dit kwam enerzijds omdat er natuurlijk veel te vertellen valt over Almere Stad, maar dat het weer zo’n mooie Wegwijzer is geworden is mede te danken aan de medewerking van de partners, de gemeente, Almere City Marketing, de VVV, de bewoners, de ondernemers en adverteerders in deze Wegwijzer. Zonder deze mensen, bedrijven en organisaties hadden wij deze uitgave niet zo succesvol voor elkaar gekregen.

 

Of je nou met de boot, de fiets, de auto trein of met de bus naar Almere Stad komt: het zal je opvallen dat er hier ontzettend veel te beleven is. Maar je moet het wel weten! Deze handige Wegwijzer Almere Stad presenteren wij je zodat je gemakkelijk thuis raakt in het grootste stadsdeel van Almere en alle specialiteiten goed kunt vinden.

 

Wij zijn trots je deze Wegwijzer te kunnen presenteren en zijn benieuwd naar je reacties. Wat vond je goed, wat kon beter of wat heb je gemist? Als je tips hebt ontvangen wij die ook graag via: contact@commesso.nl.

 

 

Ronald Schut
Uitgever Wegwijzer Almere Stad

Ronald Schut_pp foto okt 2018